Diensten

Wat wij zoal doen voor jou

Aankopen

Soms verkiezen mensen door eerdere ervaringen of omdat het hun eerste koopwoning is, professionele begeleiding bij het aankoopproces.

Verhuren

Wil je een woning via ons verhuren dan kan dat natuurlijk ook. Ook hier hanteren wij weer een tweetal pakketten, de selfservice en de fullservice.

Taxeren

Wij zijn gecertificeerde makelaars en taxateurs. Voor een reguliere  woningtaxatie hanteren wij een standaard tarief van € 725,00. 

Verhuisservice

Verhuizen is al stressvol genoeg. Het idee van het verplaatsen van je spullen naar een nieuwe woning kan voor slapeloze nachten zorgen.

Samen zoeken

Altijd te laat bij huizenjacht? Wij hebben dé oplossing: laat ons voor jou zoeken. Bespaar tijd, geen dagelijkse Funda-check nodig.

Waardecheck

Overweeg je te verkopen, of wil je graag weten wat je woning op dit moment waard is? Doe dan bij ons vrijblijvend de waardecheck.

Hypotheek advies

Voor velen is het kopen van een huis een van de grootste financiële beslissingen. Meestal is een lening nodig om deze droom te realiseren.

Vrijblijvend contact

Neem vrijblijvend contact met ons op voor deskundig advies over uw situatie. We staan klaar om u te helpen, zonder verplichtingen.

Gratis
verhuisauto

Opdrachtgevers en kopers van een huis kunnen de verhuiswagen één dag gratis gebruiken; kopers alleen op maandag, dinsdag of woensdag.

Bel ons via: 0511 – 469269

Maak gebruik van onze GRATIS verhuisauto!