Samen zoeken

Je zoekt die ene woning, maar hebt het gevoel altijd net achter het net te vissen. Ben je niet elke dag in de gelegenheid om op Funda te kijken, dan kun je bij ons een zoekopdracht plaatsen. Door onderstaand aan te geven in welke prijsklasse je ongeveer zoekt en in welke plaatsen, dit voorzien van je NAW gegevens en je emailadres, geeft ons de gelegenheid om een gratis klantenintranet voor je aan te maken. Je ontvangt dan in de mail inloggegevens voor dit programma. Hierin kun je je eigen filters aanbrengen en daarmee ben je verzekerd van het tijdig ontvangen van de laatst aangemelde woningen op Funda. Naast ons aanbod, krijg je eveneens het aanbod van onze collega’s in je mailbox.

Het spreekt voor zich dat wij je graag helpen bij het zoeken naar een geschikte woning. Mocht je professionele hulp willen bij de aankoop van een woning, dan kunnen wij voor je bemiddelen bij de aankoop. Kijk daarvoor op onze pagina aankoop.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.

Woonwens

Meerdere woonplaatsen scheiden met een komma

Je gegevens

Je huidige woonsituatie
Onze beoordeling
8,7
Diensten
Waardecheck

Overweeg je te verkopen, of wil je graag weten wat je woning op dit moment waard is? Doe dan bij ons vrijblijvend de waardecheck.

Gratis verhuisauto

Onze opdrachtgevers kunnen één dag gratis gebruik maken van deze verhuiswagen. Niet opdrachtgevers die een huis bij ons kopen kunnen eveneens de verhuisauto één dag gratis gebruiken, maar dan alleen op een maandag, dinsdag of woensdag.

Wenje tusken Wâld en Wetter
Start verkoop 6 april 2024

Stichting Geen Dak helpt weeskinderen in Kenia aan een liefdevol onderkomen en goed onderwijs door zich in te zetten voor projecten van Blessed Generation.