Partners

Onze partners

Ruim 23 jaar geleden leerde Henk Overbosch de eerste kneepjes van het hypotheekvak bij zijn eerste werkgever en via verschillende banken en diverse adviesfuncties is hij uitgegroeid tot een allround financieel adviseur met zeer veel ervaring. Zijn werkwijze kenmerkt zich door een rustige en eenvoudige uitleg van de financiële situatie, waarbij de wens van de klant altijd voorop staat.

Dertien bedrijven, specialisten in het energiezuiniger maken van woningen, de beide bankinstellingen en de gemeente Tytsjerksteradiel hebben de handen ineen geslagen. Samen gaat men vanuit een speciaal Energieloket, dat is ondergebracht in een bestaande woning uit de jaren zestig, de particuliere woningeigenaar een integraal concept aanbieden.

Het loket is er allereerst om woningeigenaren geheel vrijblijvend voor te lichten over de (financiële) voordelen van woningisolatie en voorzieningen die leiden tot minder energieverbruik.

Expert begrijpt ’t. Bij Expert Burgum staat namelijk alles in het teken van klantvriendelijkheid. U kunt bij ons in de winkel op uw gemak de nieuwste producten bekijken en vergelijken. Maar het belangrijkste speerpunt is persoonlijke aandacht voor de klant. Zo voorzien wij u graag van deskundig advies op maat. Daarnaast kunt u van ons de beste service verwachten, vertrouwd dichtbij!

Passie voor fotografie, en communicatie & marketing als vakgebied, ik vind het een geweldige combinatie! Met beeld kun je heel veel vertellen. Zoals kwaliteit, sfeer, emotie, hierdoor ben je goed in staat een product of dienst te verkopen.

Jouw woning als droomhuis in de verkoop? Ik help je graag! Ik maak een sfeervolle impressie van alle aanzichten van de woning. Potentiële kopers moeten enthousiast worden bij het zien van de foto’s en graag een bezichtiging willen, dat is mijn doel.

Onze beoordeling
8,7
Waardecheck

Overweeg je te verkopen, of wil je graag weten wat je woning op dit moment waard is? Doe dan bij ons vrijblijvend de waardecheck.

Gratis verhuisauto

Onze opdrachtgevers kunnen één dag gratis gebruik maken van deze verhuiswagen. Niet opdrachtgevers die een huis bij ons kopen kunnen eveneens de verhuisauto één dag gratis gebruiken, maar dan alleen op een maandag, dinsdag of woensdag.

Wenje tusken Wâld en Wetter
Start verkoop 6 april 2024

Stichting Geen Dak helpt weeskinderen in Kenia aan een liefdevol onderkomen en goed onderwijs door zich in te zetten voor projecten van Blessed Generation.