Verhuisservice

Verhuizen brengt al de nodige stress en onkosten met zich mee. De gedachte aan die inboedel die van je huidige woning naar de nieuwe moet worden verhuisd, levert misschien al slapeloze nachten op, alvorens je besluit een woning te koop aan te bieden.

Voor al onze klanten hebben wij daarom een service die je niet gauw elders aan zult treffen, een heuse verhuiswagen, die je als verkopende klant een volle dag gratis mag gebruiken. Ook de kopers van de verkochte woningen mogen de wagen een dag gebruiken, indien de agenda dit toelaat en in dat geval alleen op maandag, dinsdag of woensdag. De overige dagen zijn gereserveerd voor onze opdrachtgevers.

Voor het gebruik van de verhuiswagen hanteren wij voorwaarden die je bij de afspraakbevestiging van gebruik vooraf door ons krijgt toegezonden. Hierop moet een akkoord worden gegeven, om de wagen te mogen gebruiken.

Onze beoordeling
8,7
Waardecheck

Overweeg je te verkopen, of wil je graag weten wat je woning op dit moment waard is? Doe dan bij ons vrijblijvend de waardecheck.

Gratis verhuisauto

Onze opdrachtgevers kunnen één dag gratis gebruik maken van deze verhuiswagen. Niet opdrachtgevers die een huis bij ons kopen kunnen eveneens de verhuisauto één dag gratis gebruiken, maar dan alleen op een maandag, dinsdag of woensdag.

Wenje tusken Wâld en Wetter
Start verkoop 6 april 2024

Stichting Geen Dak helpt weeskinderen in Kenia aan een liefdevol onderkomen en goed onderwijs door zich in te zetten voor projecten van Blessed Generation.