Aankopen

Aankopen doen wij zo

Het kan gebeuren dat je door eerdere ervaringen bij een aankoopproces of omdat het je eerste koopwoning is, je liever laat bijstaan in het aankoopproces door een professional.

De aankoopmakelaar kan van grote waarde zijn bij een aankoop. Je mag van deze aankoopmakelaar verwachten dat deze alle ins- en outs van de door jou gewenste woning bekijkt om uiteindelijk met jou te komen tot een reëel bod om eigenaar te kunnen worden van die ene droomwoning.

Ook voor ‘aankoop’ werken wij met een tweetal pakketten.

Basispakket

Ga je voor het basis aankooppakket, met een basiscourtage van € 995,- en een prestatiecourtage van 5% over het verschil tussen de vraag- en koopprijs dan beschik je over een professional die voor jou:

 • De volledige aankoopbegeleiding op zich neemt.
 • Een inspectie verzorgt van de gehele woning
 • De onderhandelingen voor je voert met de verkoper dan wel verkopende makelaar.
 • De koopovereenkomst controleert, dan wel zelf opmaakt indien er geen verkopende makelaar bij betrokken is.

Bovenstaande is op basis van No Cure, No Pay. Er wordt dus alleen een courtage in rekening gebracht indien wij ook werkelijk voor jou tot een transactie kunnen komen. Het tarief van het basispakket is gebaseerd op een zogenaamde gerichte aankoop, wat inhoudt dat je zelf eerst al eens bent wezen kijken en onze expertise wilt inhuren om de vervolgstappen te kunnen maken. Komt het niet tot een transactie dan ben je ons niets verschuldigd.

Wil je ons echter voor een volgende woning weer inschakelen dan berekenen wij een bedrag van € 199,- per bezichtiging. Het komt er dus op neer dat wij éénmalig vrijblijvend met je meegaan naar een bezichtiging.

Lees meer

Pluspakket

Je kunt er ook voor kiezen ons plus aankooppakket voor een éénmalig vast bedrag te nemen. Voor € 1999,- heb je een aankoopmakelaar die:

 • De volledige aankoopbegeleiding op zich neemt.
 • De inspectie verzorgt van de gehele woning.
 • De onderhandelingen uitvoert.
 • De koopovereenkomst opmaakt.
 • De ontbindende voorwaarden voor je kwalificeert.
 • Een uitgebreid onafhankelijk bouwkundig rapport laat opstellen door een expert.
 • (NB. kosten bouwkundig rapport zijn niet inbegrepen).
Lees meer

Heb je besloten om ons als aankoopmakelaar in te schakelen? Kom dan snel met ons in contact.

Onze beoordeling
8,7
Waardecheck

Overweeg je te verkopen, of wil je graag weten wat je woning op dit moment waard is? Doe dan bij ons vrijblijvend de waardecheck.

Gratis verhuisauto

Onze opdrachtgevers kunnen één dag gratis gebruik maken van deze verhuiswagen. Niet opdrachtgevers die een huis bij ons kopen kunnen eveneens de verhuisauto één dag gratis gebruiken, maar dan alleen op een maandag, dinsdag of woensdag.

Wenje tusken Wâld en Wetter
Start verkoop 6 april 2024

Stichting Geen Dak helpt weeskinderen in Kenia aan een liefdevol onderkomen en goed onderwijs door zich in te zetten voor projecten van Blessed Generation.