Corrie van der Leij

Office Manager

“Rechtstreeks uit de schoolbanken ben ik in de makelaardij beland en bij de oprichting van Makelaardij Jaap Kingma mee over gegaan naar een nieuwe werkgever. Intussen heb ik alle facetten van het vak wel langs zien komen. Ik heb de goede tijden meegemaakt maar ook zeker de tijden dat het minder goed ging. 

Het werk is ontzettend leuk.  Erg afwisselend.   Als ik na een telefoongesprek een klant weer heb kunnen helpen of geruststellen dan geeft mij dat in mijn werkvervulling een hoop voldoening. Mijn dagen zijn gevuld met het telefonisch en digitale klantcontact, het bijhouden van de klantsystemen, het opstellen van de contracten, het versturen er van, het bewaken van de termijnen verbonden aan overeenkomsten en het afronden van procedures met betrekking tot verkoop, aankoop en taxaties. Eigenlijk gewoon alle werkzaamheden die er maar op mijn pad komen.

In mijn vrije tijd volleybal ik graag en verder ben ik een groot fan van voetbal (kijken). 

Onze beoordeling
8,7
Diensten
Waardecheck

Overweeg je te verkopen, of wil je graag weten wat je woning op dit moment waard is? Doe dan bij ons vrijblijvend de waardecheck.

Gratis verhuisauto

Onze opdrachtgevers kunnen één dag gratis gebruik maken van deze verhuiswagen. Niet opdrachtgevers die een huis bij ons kopen kunnen eveneens de verhuisauto één dag gratis gebruiken, maar dan alleen op een maandag, dinsdag of woensdag.

Wenje tusken Wâld en Wetter
Start tweede fase 12 juli 2024

Stichting Geen Dak helpt weeskinderen in Kenia aan een liefdevol onderkomen en goed onderwijs door zich in te zetten voor projecten van Blessed Generation.