Makelaar Earnewâld

Ben je op zoek naar een woning in Earnewâld en zoek je een makelaar in Earnewâld dan willen wij je graag van dienst zijn bij de ver- en aankoop van je woning. Ons werkgebied als makelaar speelt zich voornamelijk af in de driehoek tussen Dokkum, Leeuwarden en Drachten maar we maken ook regelmatig even een uitstapje buiten deze grenzen. Door de jarenlange ervaring in deze wijde en weidse omgeving zijn wij goed ingespeeld op de woningmarkt en kunnen en willen wij als makelaar in Earnewâld jou graag begeleiden bij je ver- of aankooptraject. 

EARNEWÂLD

Earnewâld ligt in het Zuidwesten van de gemeente Tytsjerksteradiel, aan de N31 tussen Leeuwarden en Drachten.

Earnewâld is het groene watersporthart van Fryslan. Het dorp ligt in het nationaal park De Alde Feanen, waar door de voormalige turfwinning petgaten en veenplassen zijn otnstaan. Het groootste deel van het gebied is toegankelijk per boot. De omgeving van Earnewâld is ook te voet of op de fiets te verkennen.

Tijdens het zomerseizoen trekt Earnewâld duizenden vakantiegangers en bezoekers. Als er in de winter ijs ligt, kan er geschaatst worden door het prachtige winterlandschap in de wijde omgeving. Duizende toerrijders weten Earnewâld dan te vinden.

 In 1956 werd in Earnewâld een stichting opgerecht, met als  doel het in de vaart houden van een skutsje, speciaal voor de wedstrijdsport. Dit initiatief werd in veel watersportplaatsen gevolgd. Daarmee is de basis gelegd voor het SKS-Skutsjesilen zoals we dat nu kennen. Earnewâld houdt nog steeds een wedstrijd skutsje in de vaart. Ook organiseert het dorp elk jaar een SKS-wedstrijd in Earnewâld.

Onze beoordeling
8,7
Waardecheck

Overweeg je te verkopen, of wil je graag weten wat je woning op dit moment waard is? Doe dan bij ons vrijblijvend de waardecheck.

Gratis verhuisauto

Onze opdrachtgevers kunnen één dag gratis gebruik maken van deze verhuiswagen. Niet opdrachtgevers die een huis bij ons kopen kunnen eveneens de verhuisauto één dag gratis gebruiken, maar dan alleen op een maandag, dinsdag of woensdag.

Wenje tusken Wâld en Wetter
Start verkoop 6 april 2024

Stichting Geen Dak helpt weeskinderen in Kenia aan een liefdevol onderkomen en goed onderwijs door zich in te zetten voor projecten van Blessed Generation.