Makelaar Eastermar

Ben je op zoek naar een woning in Eastermar en zoek je een makelaar in Eastermar dan willen wij je graag van dienst zijn bij de ver- en aankoop van je woning. Ons werkgebied als makelaar speelt zich voornamelijk af in de driehoek tussen Dokkum, Leeuwarden en Drachten maar we maken ook regelmatig even een uitstapje buiten deze grenzen. Door de jarenlange ervaring in deze wijde en weidse omgeving zijn wij goed ingespeeld op de woningmarkt en kunnen en willen wij als makelaar in Eastermar jou graag begeleiden bij je ver- of aankooptraject. 

EASTERMAR

Eastermar ligt tussen Burgum en Drachten. Ten oosten van het dorp ligt buurtschap It Heechsan. Vroeger was deze plek de kern van Oostermeer. Door de ontginning van het veen ontstond ten zuiden van it Heechsan een nieuw nederzetting. De wal. Deze plek was gunstiger gelegen, dus werden enkele namen gewisseld. De wal werd Oostermeer (frysk Eastermar) en het oude Oostermeer werd het Hoogzand van Oostermeer (frysk it Heechsan)

Eastermar heeft veel toeristische voorzieningen; hotels, bed en breakfasts, scholen en twee jachthavens, waaronder een ruime passantenhaven. Het landschap rondom Eastermar is een echt coulissenlandshcap, met houtwallen en elzensingels. Het dorp ligt ook tussen het Burgumer Mar en natuurgebied De Leijen, dat is ontstaan door de ontginning van het veen.

Onze beoordeling
8,7
Waardecheck

Overweeg je te verkopen, of wil je graag weten wat je woning op dit moment waard is? Doe dan bij ons vrijblijvend de waardecheck.

Gratis verhuisauto

Onze opdrachtgevers kunnen één dag gratis gebruik maken van deze verhuiswagen. Niet opdrachtgevers die een huis bij ons kopen kunnen eveneens de verhuisauto één dag gratis gebruiken, maar dan alleen op een maandag, dinsdag of woensdag.

Wenje tusken Wâld en Wetter
Start verkoop 6 april 2024

Stichting Geen Dak helpt weeskinderen in Kenia aan een liefdevol onderkomen en goed onderwijs door zich in te zetten voor projecten van Blessed Generation.