Makelaar Garyp

Ben je op zoek naar een woning in Garyp en zoek je een makelaar in Hurdegaryp dan willen wij je graag van dienst zijn bij de ver- en aankoop van je woning. Ons werkgebied als makelaar speelt zich voornamelijk af in de driehoek tussen Dokkum, Leeuwarden en Drachten maar we maken ook regelmatig even een uitstapje buiten deze grenzen. Door de jarenlange ervaring in deze wijde en weidse omgeving zijn wij goed ingespeeld op de woningmarkt en kunnen en willen wij als makelaar in Garyp jou graag begeleiden bij de verkoop van je woning of bij een eventueel aankooptraject. 

GARYP

Garyp ligt tussen Drachten en Leeuwarden in, vlakbij watersportdorp Earnewâld. Het dorp is ontstaan als een eiland tussen lagere veengronden en maakt deel uit van nationaal landschap de ‘Noardlike Fryske Walden. Omstreeks het jaar 1100 is het gehele dorp, inclusief kerk, verhuisd naaar hoger gelegen grond. Dit had te maken met het soms hoge waterpeil.

Er zijn meer dan zestig bedrijven actief in Garyp. Dus voor veel boodschappen, diensten en voorzieningen hoeven inwoners het dorp niet uit. Ook voor het beoefenen van vele sporten, de kinderopvang, peuterspeelzaal, buitenschoolse opvang en basisonderwijs kunnen inwoners in Garyp terecht. Het dorp heeft sportvelden achter dorpshuis It Geahûs, waar ook openluchtzwembad, ’it Baaijersplak’ is.

Garyp heeft een website met uitgebreide informatie over het dorp en de voorzieningen.

Onze beoordeling
8,7
Waardecheck

Overweeg je te verkopen, of wil je graag weten wat je woning op dit moment waard is? Doe dan bij ons vrijblijvend de waardecheck.

Gratis verhuisauto

Onze opdrachtgevers kunnen één dag gratis gebruik maken van deze verhuiswagen. Niet opdrachtgevers die een huis bij ons kopen kunnen eveneens de verhuisauto één dag gratis gebruiken, maar dan alleen op een maandag, dinsdag of woensdag.

Wenje tusken Wâld en Wetter
Start verkoop 6 april 2024

Stichting Geen Dak helpt weeskinderen in Kenia aan een liefdevol onderkomen en goed onderwijs door zich in te zetten voor projecten van Blessed Generation.