Makelaar Jistrum

Ben je op zoek naar een woning in Jistrum en zoek je een makelaar in Jistrum dan willen wij je graag van dienst zijn bij de ver- en aankoop van je woning. Ons werkgebied als makelaar speelt zich voornamelijk af in de driehoek tussen Dokkum, Leeuwarden en Drachten maar we maken ook regelmatig even een uitstapje buiten deze grenzen. Door de jarenlange ervaring in deze wijde en weidse omgeving zijn wij goed ingespeeld op de woningmarkt en kunnen en willen wij als makelaar in Jistrum jou graag begeleiden bij je ver- of aankooptraject. 

JISTRUM

Jistrum is een klein dorpje ten noordoosten van het Burgumer Mar. Het dorp Jistrum en de buurtschap Skulenboarch worden meestal in een adem genoemd. Ze horen onlosmakelijk bij elkaar. Jistrum heeft geen winkels meer, maar kent wel bedrijvigheid. Er zijn bijvoorbeeld verschillende bouwbedrijven, handelaren, autobedrijven, een snackbar, cafe en hotel. In het hart van Jistrum staat een van de oudste bouwerken in de omgeving. Het is een romanogotische kerk met zadeldaktoren, di ein de dertiende eeuw is gebouwd. In de kerk staat een orgel uit het jaar 1710. Deze behoort tot de oudste orgels van Fryslan.

Onze beoordeling
8,7
Waardecheck

Overweeg je te verkopen, of wil je graag weten wat je woning op dit moment waard is? Doe dan bij ons vrijblijvend de waardecheck.

Gratis verhuisauto

Onze opdrachtgevers kunnen één dag gratis gebruik maken van deze verhuiswagen. Niet opdrachtgevers die een huis bij ons kopen kunnen eveneens de verhuisauto één dag gratis gebruiken, maar dan alleen op een maandag, dinsdag of woensdag.

Wenje tusken Wâld en Wetter
Start verkoop 6 april 2024

Stichting Geen Dak helpt weeskinderen in Kenia aan een liefdevol onderkomen en goed onderwijs door zich in te zetten voor projecten van Blessed Generation.