Rik Faber

(Assistent) Makelaar

“In april 2022 ben ik, via een stageopdracht, bij Makelaardij Jaap KIngma terecht gekomen. 

Even voorstellen:

Mijn naam is Rik Faber en ik studeer aan de Hanze Hogeschool in Groningen waar ik de opleiding Vastgoed & Makelaardij volg. Momenteel zit ik in het 4de jaar.  In het 2de studiejaar zocht ik een stage plek. Jaap heeft mij hierbij geholpen en zo zijn we samen aan de slag gegaan. Direct na de stageperiode, juni 2022, kreeg ik van Jaap een baan aangeboden omdat onze samenwerking prettig verliep  en we er beide enthousiast over waren.

Mijn werkzaamheden binnen Makelaardij Jaap Kingma varieren, dit maakt het werk erg leuk. Dagelijks houd ik mijzelf bezig met klantcontact per telefoon of mail, nieuw aanbod gereedmaken voor aanmelding, bezichtigingen met potentiele  kopers en nog veel meer. De combinatie van binnen- en buitendienst zorgt voor plezier en gedrevenheid op de werkvloer. 

Naast mijn studie en het werk bij Makelaardij Jaap KIngma verdeel ik mijn vrije tijd over vrienden en familie. Mijn grote hobby is voetballen en voetbal kijken, dit doe ik daarom ook graag.”

Onze beoordeling
8,7
Diensten
Waardecheck

Overweeg je te verkopen, of wil je graag weten wat je woning op dit moment waard is? Doe dan bij ons vrijblijvend de waardecheck.

Gratis verhuisauto

Onze opdrachtgevers kunnen één dag gratis gebruik maken van deze verhuiswagen. Niet opdrachtgevers die een huis bij ons kopen kunnen eveneens de verhuisauto één dag gratis gebruiken, maar dan alleen op een maandag, dinsdag of woensdag.

Wenje tusken Wâld en Wetter
Start verkoop 6 april 2024

Stichting Geen Dak helpt weeskinderen in Kenia aan een liefdevol onderkomen en goed onderwijs door zich in te zetten voor projecten van Blessed Generation.