De aanmelding, hoe gaat dat?

Een eigen account

Nadat de opdracht is gegeven, ontvang je van ons een eigen account bij Move.nl (in te loggen via de website jaapkingma.nl onder aan de homepagina). Hier kun je met ons meekijken wat er in het dossier gebeurt, komen de afspraken te staan, worden terugkoppelingen gegeven, documenten bewaard en het geeft je een rechtstreeks reactieveld naar ons. In dit klantentranet wordt er van je verwacht dat je vragenlijst B van de woning en je lijst van zaken invult ten behoeve van de aanmelding van de woning.

Fotografie

Nadat de makelaar bij je thuis is geweest voor een kennismakingsgesprek en je de opdracht hebt gegeven tot verkoop, wordt er door ons kantoor contact gezocht met onze leverancier betreffende de fotografie. Zij maken een afspraak met je voor het maken van de foto’s, de video en de 360 fotografie. Van belang is zeker om tijdig, indien je ze nog hebt, oude bouwtekeningen bij ons aan te leveren zodat er alvast begonnen kan worden met het maken van de plattegronden. Dit is toch vaak een lastiger klusje dan gedacht omdat ook verbouwingen die de afgelopen jaren zijn gedaan vaak niet op de authentieke tekeningen staan en dit voor verkoop wel juist moet worden weergegeven. De duur van dit fotografieproces is over het algemeen 5 werkdagen. Zij geven je meteen met het maken van de afspraak tips en trucs om de woning ‘fotoklaar’ te maken.

In verkoopname

Eén van onze medewerkers komt langs om de woning ‘op te nemen’. Dit houdt in dat alle technische specificaties, de indeling, de aanwezige apparatuur en de staat van de woning door de makelaar wordt geïnventariseerd. De woningspecifieke gegevens worden door ons in de computer ingevoerd. Zodra dit allemaal klaar is, de fotografie is opgeleverd en de plattegronden zijn definitief, ontvang je van ons een email met het verzoek een laatste check te doen in je woondossier, om te kijken of de aanmelding voor jou als opdrachtgever compleet is. Pas dan wordt de woning door ons aangemeld en zal hij de volgende dag op Funda alszijnde TE KOOP staan.

De makelaar gaat per woning met de eigenaar in overleg of je de verkoop wilt starten met een openhuis en of je meteen een verkoopbord in de tuin wilt of niet.

Onze beoordeling
8,7
Waardecheck

Overweeg je te verkopen, of wil je graag weten wat je woning op dit moment waard is? Doe dan bij ons vrijblijvend de waardecheck.

Gratis verhuisauto

Onze opdrachtgevers kunnen één dag gratis gebruik maken van deze verhuiswagen. Niet opdrachtgevers die een huis bij ons kopen kunnen eveneens de verhuisauto één dag gratis gebruiken, maar dan alleen op een maandag, dinsdag of woensdag.

Wenje tusken Wâld en Wetter
Start verkoop 6 april 2024

Stichting Geen Dak helpt weeskinderen in Kenia aan een liefdevol onderkomen en goed onderwijs door zich in te zetten voor projecten van Blessed Generation.