De verkoop start … en dan?

De woning staat op Funda, onze site en het grote wachten gaat beginnen. Niemand kan voorspellen hoe dit verloopt. Dit is echt woning afhankelijk. Soms zitten er in onze mailbox de volgende dag al enkele aanvragen voor een bezichtiging maar het kan ook evengoed voorkomen dat dit niet het geval is.

Eén ding weten we zeker… elke woning wordt op dezelfde manier aangeboden, het is dus echt de woning zelf die wel, of niet publiek trekt.

Naast Funda, onze website en de raampresentatie wordt een eigen website van de woning aangemaakt. De woning wordt geplaatst op Facebook en Instagram. Social media neemt een steeds grotere plaats in in onze maatschappij en het is aan te raden hier zelf actief mee aan de slag te gaan om je woning zoveel mogelijk onder de aandacht te brengen.  

Onze beoordeling
8,7
Waardecheck

Overweeg je te verkopen, of wil je graag weten wat je woning op dit moment waard is? Doe dan bij ons vrijblijvend de waardecheck.

Gratis verhuisauto

Onze opdrachtgevers kunnen één dag gratis gebruik maken van deze verhuiswagen. Niet opdrachtgevers die een huis bij ons kopen kunnen eveneens de verhuisauto één dag gratis gebruiken, maar dan alleen op een maandag, dinsdag of woensdag.

Wenje tusken Wâld en Wetter
Start verkoop 6 april 2024

Stichting Geen Dak helpt weeskinderen in Kenia aan een liefdevol onderkomen en goed onderwijs door zich in te zetten voor projecten van Blessed Generation.