Tijdelijk GRATIS proefverkopen

De woningmarkt draait overuren en bij veel mensen gaat het kriebelen… “gaan we verkopen?”, “willen we nog iets anders?”, “wat zijn onze kansen?

Het starten van een actieve verkoop beginnen met een fiks bedrag aan promotiekosten die betaald moeten worden kan dan een drempel worden om over heen te stappen en toch die stap te nemen. Dat snappen wij als geen ander. Het is ook een behoorlijk bedrag om eens even te kijken of het gaat lukken of niet.

Wij willen daarom iedereen de gelegenheid bieden om onze dienstverlening een jaar lang zonder OPSTARTKOSTEN voorafgaand aan het verkooptraject te proberen. Wordt het verkopen uiteindelijk niet succesvol, dan betaal je ons niets en stop je de verkoop.

Weten wij je woning binnen die periode te verkopen, dan betaal je een met de makelaar afgesproken courtagebedrag en maximaal €500,= promotiekosten aan ons. Dit is altijd inclusief de BTW. 

Door voor jou als opdrachtgever het beste resultaat uit de verkoop te halen, hopen wij dat de financiële afronding voor jou als verkoper en ons als makelaar tot een positieve afwikkeling zal leiden.

No-Cure  No-Pay! Ik zou zeggen, wacht niet langer en pak die kans om eens te kijken of wij er met jou in kunnen slagen je toekomstdromen waar te maken.

Onze beoordeling
8,7
Waardecheck

Overweeg je te verkopen, of wil je graag weten wat je woning op dit moment waard is? Doe dan bij ons vrijblijvend de waardecheck.

Gratis verhuisauto

Onze opdrachtgevers kunnen één dag gratis gebruik maken van deze verhuiswagen. Niet opdrachtgevers die een huis bij ons kopen kunnen eveneens de verhuisauto één dag gratis gebruiken, maar dan alleen op een maandag, dinsdag of woensdag.

Wenje tusken Wâld en Wetter
Start verkoop 6 april 2024

Stichting Geen Dak helpt weeskinderen in Kenia aan een liefdevol onderkomen en goed onderwijs door zich in te zetten voor projecten van Blessed Generation.