Een laatste inspectieronde voor overdracht

Op de dag van de overdracht hebben partijen een laatste mogelijkheid om de woning nog één maal te controleren op de gemaakte afspraken met betrekking tot de overdracht. 

Over het algemeen is het zo, dat wanneer wij de datum en tijd van de notaris doorkrijgen, er door ons voorafgaand aan de overdracht bij de notaris een afspraak voor verkoper en koper wordt ingepland. Wij sturen beide partijen hierover bericht in de hoop dat beide partijen hier ook bij aanwezig zullen zijn. Dit is namelijk eveneens het moment dat de meterstanden worden opgenomen van gas, water en elektra en niet geheel onbelangrijk, nu de woning leeg is, zijn er misschien nog zaken die voor koper een punt zijn om vast te laten leggen alvorens de overdracht bij de notaris zal plaatsvinden. 

Onze beoordeling
8,7
Waardecheck

Overweeg je te verkopen, of wil je graag weten wat je woning op dit moment waard is? Doe dan bij ons vrijblijvend de waardecheck.

Gratis verhuisauto

Onze opdrachtgevers kunnen één dag gratis gebruik maken van deze verhuiswagen. Niet opdrachtgevers die een huis bij ons kopen kunnen eveneens de verhuisauto één dag gratis gebruiken, maar dan alleen op een maandag, dinsdag of woensdag.

Wenje tusken Wâld en Wetter
Start verkoop 6 april 2024

Stichting Geen Dak helpt weeskinderen in Kenia aan een liefdevol onderkomen en goed onderwijs door zich in te zetten voor projecten van Blessed Generation.