De overdracht vindt plaats

Bij de notaris zal de notaris de leveringsakte met partijen doorlopen op juistheid en in de aanwezigheid van verkoper en koper op datum en tijd zetten en ondertekenen. Beide partijen tekenen ook voor de overdracht en de sleutels worden uitgewisseld tussen partijen. De notaris zorgt dat onmiddellijk na het verleiden van de akte van levering, dat dit ook ingediend bij het kadaster ter verwerking. 

Wij proberen als makelaar bij de levering van de woning aanwezig te zijn, voor het geval er nog vragen rijzen. Het kan echter zijn, dat wij om agendatechnische redenen niet aanwezig kunnen zijn of dat partijen hebben aangegeven dat dit niet noodzakelijk is.

Onze beoordeling
8,7
Waardecheck

Overweeg je te verkopen, of wil je graag weten wat je woning op dit moment waard is? Doe dan bij ons vrijblijvend de waardecheck.

Gratis verhuisauto

Onze opdrachtgevers kunnen één dag gratis gebruik maken van deze verhuiswagen. Niet opdrachtgevers die een huis bij ons kopen kunnen eveneens de verhuisauto één dag gratis gebruiken, maar dan alleen op een maandag, dinsdag of woensdag.

Wenje tusken Wâld en Wetter
Start verkoop 6 april 2024

Stichting Geen Dak helpt weeskinderen in Kenia aan een liefdevol onderkomen en goed onderwijs door zich in te zetten voor projecten van Blessed Generation.