Onze dienstverlening

Voor ‘verkopen’ werken wij met uitsluitend 1 verkooppakket, eentje die volledig ontzorgt!

Fullservice pakket

Je hebt gekozen voor een volledige begeleiding door de makelaar.

  • De te betalen promotiekosten worden grotendeels aangesproken om de professionele fotoreportage, de woonvideo, de 360 graden foto’s en de plattegronden te laten maken. Daarnaast worden de kosten gedekt om de woning voor een vol jaar met het meest uitgebreide presentatiepakket op Funda te plaatsen.
  • De woning wordt geplaatst op social media zoals Facebook en Instagram.
  • In de op kantoor aanwezig zijnde publicatiedisplay wordt de woning gepresenteerd in een raampresentatie.
  • De makelaar zorgt voor stroomlijning van de bezichtigingen en doet de onderhandelingen.
  • Bij verkoop verzorgt de makelaar de koopovereenkomst en zorgt voor ondertekening van de overeenkomst door verkoper/koper.
  • De makelaar bewaakt het lopende tijdstraject en verzendt de stukken naar de notaris.
  • Afrondend leidt de makelaar de inspectie voorafgaand aan de overdracht bij de notaris.
  • De overeenkomst wordt aangegaan voor één jaar en kan na betaling van een verlengingsfee worden verlengd.
  • Voor wat betreft de courtage die je bij verkoop verschuldigd bent willen we graag met je in gesprek. Tijdens een vrijblijvende waardebepaling willen wij je graag een passende prijs aanbieden. De overeengekomen courtage is echter altijd inclusief BTW.

Vertrouwelijke verkoop

Het kan natuurlijk zo zijn dat je nog niet helemaal toe bent aan een actieve verkoop. Een verkoper die bij ons komt en een verkoopopdracht geeft kan desgewenst zijn woning ‘vertrouwelijk’ in verkoop geven. Wij zorgen dan net als bij de Fullservice voor een aanmelding en een technische opname van de woning en fotografie. Wij zijn als NVM makelaar wel verplicht alle basisgegevens van de woning in de uitwisselsystemen te plaatsen en dat doen we dan ook graag goed.

Als verkoper kun je er dan voor kiezen om de woning ‘vertrouwelijk’ aan te melden. Daarbij komt de woning wel onder de aandacht van collega makelaars maar niet op Funda. Mochten kijkers om een specifieke woning zoeken waaraan jouw woning voldoet, dan zal deze in de zoekopdrachten bij de makelaars ook naar voren komen en kan de woning bij de zoekenden worden aangeboden. De woning wordt verder nergens in beeld gebracht tot jij als verkoper besluit over te gaan naar een actieve verkoop in de fullservice. De promotiekosten zijn €500,00 en dienen vooraf te worden betaald. Het contractjaar start echter op het moment dat over wordt gegaan naar een fullservice verkoop. Je betaalt dus wel eerst een deel van je promotiekosten maar pas wanneer je overgaat naar een vermelding op Funda, zal ook je contractjaar gaan lopen. Voor het overgaan naar een actieve vermelding betaal je dan additioneel €150,00 waarmee je overgaat naar een fullservice verkoop. Ook dan spreken wij met elkaar een courtage af die bij verkoop aan ons verschuldigd is. Dit bedrag is inclusief BTW.

Onze beoordeling
8,7
Waardecheck

Overweeg je te verkopen, of wil je graag weten wat je woning op dit moment waard is? Doe dan bij ons vrijblijvend de waardecheck.

Gratis verhuisauto

Onze opdrachtgevers kunnen één dag gratis gebruik maken van deze verhuiswagen. Niet opdrachtgevers die een huis bij ons kopen kunnen eveneens de verhuisauto één dag gratis gebruiken, maar dan alleen op een maandag, dinsdag of woensdag.

Wenje tusken Wâld en Wetter
Start verkoop 6 april 2024

Stichting Geen Dak helpt weeskinderen in Kenia aan een liefdevol onderkomen en goed onderwijs door zich in te zetten voor projecten van Blessed Generation.